Wat is het?

Deze zeer ontspannende Thaise oliemassage is milder dan de traditionele Thaise massage. Met verschillende technieken, zoals strijkingen en knedingen, wordt de doorbloeding van de spieren en pezen gestimuleerd, de afvoer van afvalstoffen geactiveerd en verdwijnt ongezonde spierspanning. Been- ‚rug- ‚schouder- en nekklachten worden vaak veroorzaakt door blokkades in uw energiebanen. Door deze op te ruimen worden pijn‚ spanning en/of bewegingsbeperking minder. Zacht en tóch stevig, snel én vertraagd wordt opgebouwde spanning afgebroken.

Wat doet het?

Deze oliemassage kan op diverse delen van het lichaam worden toegepast, afhankelijk waar de spanning is opgebouwd. Behandelingsgebieden zijn de rug, nek en schouders, de benen, de gehele achterkant of het totale lichaam. U kunt kiezen uit een behandeling van 30, 60, 90 of 120 minuten. Afhankelijk van de aard en de intensiteit van de klachten kunnen meerdere sessies nodig zijn.

Resultaat

Na afloop van de massage voelt het lichaam soepel en ontspannen aan. Klachten als stijfheid‚ hoofdpijn‚ futloosheid of depressiviteit worden verlicht of verdwijnen geheel. Uw energie komt terug en u voelt zich ‘losser’.